Referenser / Vårdbolaget

”Innan vi arbetade med Consulta klagades det högljutt på att IT-system inte fungerade som den skulle. Det var helt enkelt en djungel av olika IT-prylar som inte ville prata med varandra som vi hade tänkt. När Consulta satte tänderna i problemet och föreslog att vi skulle inleda vår relation med deras tjänst IT-handlingsplan. Då kom saker och ting på plats och började äntligen fungera som det var tänkt. Puh, inte en dag för tidigt!”

Vårdbolaget valde oss som leverantör av Hostingtjänster. Innan vi gjorde någonting med deras IT-stöd genomförde vi en IT-handlingsplan. I slutändan valde de oss pga. vårt sätt att hantera virtualisering, tillgänglighet och vår personliga support. Kunden har på kort tid fått en betydligt säkrare, mer översiktlig och kostnadseffektiv IT miljö.

Tricorona
Klimatsäkrings- och klimatkompensationsföretaget Tricorona har sedan 2013 klimatsäkrat Consultas verksamhet. Klimatsäkringen omfattar fyra steg: klimatberäkningar, åtgärdsplan, kompensation och kommunikation. Det innebär bland annat att Consulta gör allt för att leverera så miljövänliga IT-lösningar som det bara går.