Tjänster

Virtuell IT-avdelning

Höga krav ställs på dagens företagare i form av en väl fungerande IT-organisation som ger användarna och verksamheten det stödet de behöver. Större organisationer har ofta en egen avdelning för detta medans mindre företag och organisationer ofta får jobba hårt för att förstå den omvälvande och snabbt föränderliga IT-världen. Oavsett storlek på organisation så är behoven exakt densamma, skillnaden ligger i möjligheten att ha egen dedikerad personal för ändamålet.

Läs mer

Konsulter

Vi arbetar hårt för att leva upp till vårt rykte och motto ”experter inom IT”. Våra konsulter är således väldigt engagerade och har ofta en eller flera certifieringar, plus en stor portion erfarenhet inom sitt specialområde.

Läs mer

Drift

Consulta erbjuder en mängd olika drifttjänster som passar allt från det mindre till det mellanstora företaget.

Läs mer

Molnet

Är en teknik baserad på användning av datorer över internet. Där kostnadseffektiva gemensamma resurser såsom processorkraft, datalagring och funktioner tillhandahålls som tjänster på internet till användare som inte behöver eller vill ha den tekniska kunskapen eller kontrollen över hur saker och ting fungerar.

Läs mer