Molnet

Är en teknik baserad på användning av datorer över internet. Där kostnadseffektiva gemensamma resurser såsom processorkraft, datalagring och funktioner tillhandahålls som tjänster på internet till användare som inte behöver eller vill ha den tekniska kunskapen eller kontrollen över hur saker och ting fungerar.

Office365

Vi implementerar Microsofts kommersiella tjänst som är en utveckling av den välkända uppsättningen av vanliga Office-programmen Word, Excel, Powerpoint, Outlook plus mer avancerade tjänster såsom SharePoint. Förutom Office365 kostnadseffektivitet är det också möjligt att ha tillgång till data och Office-programmen i flera miljöer såsom PC, Mac, iPhone och iPad samtidigt.

Intune

Vi erbjuder Microsofts PC-arbetsplatstjänst för mindre och medelstora företag upp till 500 datorer. Tjänsten hanterar smidiga och effektivt underhåll och arbetsplatsuppdateringar som liknar vår egenutvecklade tjänst ”Klientsmart” med den skillnaden att ”Intune” bättre lämpar sig för större installationer.

SPAM-filter

Med vår tjänst ser vi till att all oönskad mejlkorrespondens filtreras bort och minimerar risken för virusangrepp, sekretess- och integritetskränkande intrång.

Övervakning

Är en totaltjänst där vi övervakar den utrustning som är specificerad via vårt avtal via vår övervakningsplattform dygnet runt, året om. Utrustning som vanligtvis övervakas är servrar och dess program/tjänster men vi kan också övervaka routrar, switchar med mera om så önskas. Tjänsten kan beställas med olika grader av servicenivå. Detta görs upp via tecknandet av övervakningsavtal.

Online-backup

Är vår tjänst där vi kan göra centrala backups av allt från alla era arbetsplatser till filhanterare på kontoret. Backuperna skickas krypterat till vårt datacenter så det alltid finns en backup på annan plats vid händelse av inbrott, brand eller dyligt. Backup sker oftast nattetid eller på helger när era datorer inte används.